Blue Colibri from the HR webinar

 

''

 

 

 

 

 

 

 

 

Blue Colibri from the HR webinar

At the Polish-Hungarian Chamber of Commerce HR webinar event on the 29th of September, we had the pleasure of demonstrating how the Blue Colibri App helps companies to digitize their HR processes, whether it's administrative tasks, informing, training or even employee engagement. It is important that all companies, regardless of their size, are aware of and use digital tools in HR. Modernisation is an important part of any company's culture and time-consuming paperwork can be easily replaced by online tools that are quick and easy to use, not only for administrators but also for employees.

The Blue Colibri App's mission is to help companies update their internal processes and have a positive impact not only on the efficiency of their business, but also on employee retention and satisfaction.

 

A Lengyel-Magyar Gazdasági Kamara által szeptember 29-én rendezett HR tematikájú webinár eseményen szerencsénk volt bemutatni, hogyan segíti a Blue Colibri App a cégeket a HR különböző folyamatainak digitalizációjában, legyen szó akár adminisztrációs feladatokról, a munkavállalók bevonásáról és tájékoztatásáról, oktatásáról, vagy éppen elköteleződésének növeléséről. Fontos, hogy minden vállalat – mérettől függetlenül – ismerjen és alkalmazzon digitális eszközöket a HR területén is. A modernizáció fontos eleme minden cég kultúrájának, az időigényes papírmunka pedig könnyedén helyettesíthető nem csak az adminisztrátorok, hanem a munkavállalók számára is egyszerűen és gyorsan elérhető online eszközökkel.

A Blue Colibri App missziója, hogy segítse a vállalatokat belső folyamataik naprakésszé tételében és pozitív hatással legyen nem csak a cégek hatékonyságára, de a munkavállalók megtartására és elégedettségük növelésére is.