ENOEXPO® Krakow International Wine Exhibition

''

 

 

 

 

ENOEXPO® Krakow International Wine Exhibition

16-18.11.2022

         The ENOEXPO trade fair is the largest and most important event for the wine sector in Poland. It allows wine producers and importers from all over the world, as well as importers and distributors and the HoReCa sector, to meet for business. ENOEXPO® will be held in parallel with the HORECA®/GASTROFOOD Trade Shows.

ENOEXPO® Krakkói Nemzetközi Borászai Szakkiállítás 
16-18.11.2022 


        Az ENOEXPO szakkiállítás (www.enoexpo.krakow.pl) a lengyelországi borágazat legnagyobb és legfontosabb eseménye. Lehetővé teszi a világ különböző részeiről származó bortermelők és az importőrök, valamint az importőrök és a forgalmazók, valamint a HoReCa-ágazat üzleti találkozóját. Az ENOEXPO® a HORECA®/GASTROFOOD Szakkiállításokkal egy időben kerül megrendezésre. A számos országból származó borok és egyéb szeszes italok bemutatói, az ismert borszakértők által tartott találkozók és workshopok az ENOEXPO® Borakadémia keretein belül, a Master Class típusú borkostolók, valamint a rangos borversenyek a vásár kiemelkedő pontjai közé tartoznak. Az előző ENOEXPO® vásáron 111 kiállító mutatta be kínálatát, köztük 75 külföldi kiállító a következő 13 országból: Ausztria, Csehország, Horvátország, Franciaország, Spanyolország, Koszovó, Németország, Portugália, Szlovénia, Dél-Afrika, Magyarország, Olaszország és Lengyelország. A vásárt több mint 7 ezer, a bor- és vendéglátóipari szakmához kapcsolódó látogató kereste fel. Az idei vásár vezető témája a természetes borok lesznek, amelyeket a különböző országokból érkező kiállítók mutatnak be a standokon, valamint az ENOEXPO® Szakkiállítás kísérőprogramjának részeként számos további borkostolás és előadás során.


A HORECA®/GASTROFOOD/ ENOEXPO® 2022 kiállításra a szakmai látogatók számára a belépés ingyenes, amennyiben november 15-ig online regisztrálnak az eseményre a következő címen:

https://horeca.exposupport.pl/visitor/register