HORECA International Hotel and Catering Exhibition

''

 

 

 

 

 

HORECA International Hotel and Catering Exhibition

16-18 November 2022.

       The HORECA® trade fair and the 20th GASTROFOOD® Food and Catering Trade Fair is one of the most important events for the hotel and catering industry in Poland. Every year at the Krakow EXPO, nearly 300 exhibitors present complex equipment for hotels, leisure facilities, restaurants, cafés and other catering establishments, as well as food, beverages and wines from all over the world. 

HORECA Nemzetközi Szállodaipari és Vendéglátóipari Szakkiállítás

2022. november 16-18.

A HORECA® szakkiállítás, valamint az ezzel együtt megrendezésre kerülő 20. GASTROFOOD® Élelmiszeripari és Vendéglátóipari Szakkiállítás (2022.11.16-18, www.horeca.krakow.pl) Lengyelország egyik legfontosabb szállodaipari és vendéglátóipari rendezvénye. A krakkói EXPO-n minden évben közel 300 kiállító mutatja be a szállodák, szabadidős létesítmények, éttermek, kávézók és egyéb vendéglátóhelyek komplex felszereléseit, valamint a világ minden tájáról származó élelmiszereket, italokat és borokat. A HORECA®/GASTROFOOD vásár a krakkói ENOEXPO® Nemzetközi Borászati Szakkiállítással egy időben kerül megrendezésre. Novemberben a teljes HoReCa szakma megjelenik a vásáron, hogy bemutassák az újdonságokat és kijelöljék a következő szezon trendjeit. A megrendezésre kerülő képzések, workshopok és tematikus szemináriumok minden évben több ezer Lengyelországból, Szlovákiából, Csehországból és Ukrajnából érkező, szállodaiparban és vendéglátóiparban dolgozó látogatót inspirálnak. Idén a bemutatózóna vezető témája a vadételek lesznek. A vásár mindhárom napján vadételek elkészítésére szakosodott kiváló szakácsok tartanak gasztronómiai bemutatókat, míg a vásár programjának legfontosabb része a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Vadételek Lengyel Bajnoksága lesz.

A HORECA®/GASTROFOOD/ ENOEXPO® 2022 kiállításra a szakmai látogatók számára a belépés ingyenes, amennyiben november 15-ig online regisztrálnak az eseményre a következő címen:

https://horeca.exposupport.pl/visitor/register